Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Ny näringslivschef i Sandvikens kommun

Jan Fagerström blir ny näringslivschef för Sandvikens kommun. En spännande roll i en kommun där näringslivet är motorn i tillväxten.

I rollen som näringslivschef handlar det om att kunna visa upp Sandviken som ett alternativ för nyetableringar och företagande. Kommunen har de senaste åren klättrat i mätningar av hur kommunen möter företagarnas önskemål och det är stor efterfrågan på verksamhetsmark. Här ges företag fantastiska förutsättningar att starta och växa.

Jan brinner verkligen för dessa frågor och är fantastisk på att se möjligheter. Han har bra relation till våra företagare och har lätt för att skapa nya kontakter. Vi har en spännande tillväxtresa framför oss och näringslivschefen har en viktig roll i den, säger Pär Jerfström kommundirektör Sandvikens kommun.

Det är fantastiskt att få den här rollen. Att kunna erbjuda attraktiva villkor för företagande i en kommun är så viktigt. Det är tillsammans med företagarna, kommunala tjänstemän, politiker och invånare som vi kan skapa dessa förutsättningar, säger Jan Fagerström, tillträdande näringslivschef Sandvikens kommun.

Jan tillträder tjänsten den 1 april 2023 och efterträder Malin Rogström.

För mer information kontakta:

Pär Jerfström
Kommundirektör
Sandvikens kommun
par.jerfstrom@sandviken.se
026-24 12 20

Jan Fagerström
Näringslivskontoret
Sandvikens kommun
jan.fagerstrom@sandviken.se
070-979 04 79 


Jan Fagerström