Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Stöd till arrangörer

Här kan du som planerar ett arrangemang i Sandvikens kommun söka stöd från Turismenheten och Informationskontoret för att skapa bästa möjliga arrangemang.

Ansök om evenemangsstöd

Använd vår e-tjänst för att söka evenemangsstöd. Du kommer sedan att bli kontaktad för fortsatt dialog.

Turismenheten

Turismenheten ger stöd till evenemang som kan medverka till att skapa en positiv bild av varumärket "Sandviken" bland kommunens egna innevånare samt för övriga medborgare.

Stöd kan även ges när evenemanget synliggör turismen som näring, och när evenemanget bedöms kunna öka antalet turister till Sandviken.

Förutom ekonomiskt stöd kan Turismenheten  tillhandahålla broschyrmaterial om kommunen enligt arrangörens önskemål, ta med information om evenemanget i trycksaker, hjälpa till med exponering på informationstavlor vid E16 med mera.

Kontakt

Eva Hofstrand, Turismchef
E-post: eva.hofstrand@sandviken.se
Telefon: 026-24 00 00

Informationskontoret

Informationskontoret arbetar med information och marknadsföring, och kan medverka med olika former av stöd vid evenemang som stärker varumärket "Sandviken". Det kan handla om att arrangemanget ger en positiv koppling i riksmedia eller är riktat mot utvalda målgrupper i enlighet med Sandvikens Kommuns valda profilering.

Förutom ekonomiskt stöd kan Informationskontoret bidra med rådgivning, idéhjälp och marknadsföring via Informationskontorets ordinarie kanaler, till exempel hemsida, intranät och sociala medier.

Kontakt

Odd Westby, Informationschef
E-post: odd.westby@sandviken.se
Telefon: 026-24 00 00

Sidan uppdaterad: 2018-03-21
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se