Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Hyresvärdar och mäklare

Vill du hyra lägenhet, köpa hus eller bygga en villa? Här hittar du tips på hyresvärdar och mäklare med verksamhet i Sandvikens kommun, lediga tomter samt tips på andra former av boende.

Hyresvärdar

Var och en av nedanstående hyresvärdar ansvarar för ansökningar och kö till sitt eget bostadsbestånd. Vi har ingen gemensam bostadsförmedling i kommunen.

Sandvikenhus AB

Allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Sandvikens kommun. Registrera dig direkt på webben, sök och boka bostad. www.sandvikenhus.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan få näringslivsförtur till bostad hos Sandvikenhus AB om du fått arbete på orten. Syftet är att stimulera inflyttning och tillväxt i Sandvikens kommun. För att få möjlighet till näringslivsförtur ska du ha fått en tillsvidareanställning eller provanställning på minst sex (6) månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Även vikariat på ett år eller mer kan godkännas. Du som har fått arbete i Sandvikens kommun och bor på annan ort som inte ligger inom pendlingsbart avstånd kan ansöka om att få näringslivsförtur. Det innebär att din restid måste vara minst 1,5 timme enkel bilväg från ort till ort. Din ansökan om förtur ska ha kommit in till Sandvikenhus innan du påbörjar din anställning. Näringslivsförtur innebär max tre års poäng. Sökande som redan har poäng kan uppgraderas till max tre års poäng.

Kontakta kundtjänst hos Sandvikenhus, tel. 026-24 22 00.

Privata hyresvärdar​

Mäklare

Om du söker villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt hittar du länkar här till mäklarna.

Tomter

Elevboende

Bessemerskolan hyr ett antal lägenheter av Sandvikenhus i Norrsätra som ligger nära skolan. Mer information om elevboende Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagsboende - Veckopendlare

Privat, säljes o uthyres

Din Lokaltidning kommer varje vecka och där kan du hitta privatannonser. 
Din Lokaltidning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..