Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Denna information gäller för Hofors, Ockelbo och Sandvikens kommun.

Öppna geodata - Information tillgänglig för vidare nyttjande

Öppna geodata avser digital geografisk information som är fritt tillgänglig för vidare nyttjande. En ökad tillgänglighet till och användning av den information som finns i kommunen kan främja delaktighet, demokrati och tillväxt.

Öppna geodata

Öppna geodata är digital geografisk information som finns tillgänglig för vem som helst att använda, återanvända och dela med sig av.

Det Öppna geodata som finns tillgängligt idag är bland annat översiktsplaner och detaljplaner. Dessa går att ladda ner som ZIP-filer via nedladdningssidan karta.sandviken.se/geodata Länk till annan webbplats.. Du kan även nå nedladdningssidan via Kartportalen Länk till annan webbplats.

Ta gärna hjälp av manualen som finns i Kartportalen. I manualen finns även information för dig som användare om hur du hanterar olika funktioner.

Vid specialbeställningar av öppna geodata kan kostnad för arbete tillkomma enligt gällande taxa. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning har som målsättning att leverera beställt data inom 5 arbetsdagar.

Kontakta GI- teamet

Telefon: 026-24 00 00 (Medborgarservice)
E-post: medborgarservice@sandviken.se

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning - Tillsammans skapar vi framtidens samhälle i Hofors, Ockelbo och Sandviken.