Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Grafisk profil: Vi gör varandra bättre

ArbetsgivarvarumärketVi gör varandra bättre” knyter an till Vision 2025 och är ett sätt att profilera Sandvikens kommun som arbetsgivare. ”Vi gör varandra bättre” ska synliggöra medarbetare och kommunens verksamheter både internt och externt.

Symbolen ”Vi gör varandra bättres” är udda och iögonfallande och har en tydlig, positiv anda som signalerar stolthet och glädje.

Hur vi kommunicerar varumärket internt

Internt bidrar det till ökad vi-känsla och ökad yrkesstolthet.

Hur vi kommunicerar varumärket externt

Varumärket ”Vi gör varandra bättre” ska bland annat användas externt när vi som kommun marknadsför oss som arbetsgivare i olika sammanhang. Till exempel rekrytering, mässor eller andra mötesplatser, platsannonser, sociala medier, pressmeddelanden eller andra sammanhang när kommunens medarbetare och deras arbetsinsatser är i fokus.

Vid extern marknadsföring används Vi gör varandra bättre”-symbolen alltid tillsammans med Sandvikens Kommuns logotyp.

Såhär använder vi symbolen

Symbolen finns i tre versioner, 1-rads- 2-rads- och 3-radssymbol, vardera i tre färgkombinationer. Använd den som passar bäst in i sammanhanget.

Vid extern marknadsföring ska Vi gör varandra bättre”-symbolen alltid användas tillsammans med Sandvikens Kommuns logotyp.

1 rad

Minsta bredd i tryck: 30mm

2 rader

Minsta bredd i tryck: 40mm

3 rader

Minsta bredd i tryck: 13mm

Färger i symbolen

Symbolen ska alltid bestå av tre färger: lila, svart och vit. Bakgrunden räknas som en färg. På vita och ljusa bakgrunder används en svart/vit symbol med lila outline. Om bakgrunden är lila används en svart/vit symbol, om bakgrunden är svart används en lila/vit symbol.

VGVB-lila
PMS 2665 C
CMYK 65, 73, 0, 0
RGB 127, 85, 211
HEX #7F55D3

Svart
PMS Process black C
CMYK 0, 0, 0, 100
RGB 0, 0, 0
HEX #000000

Kommunikationsguide

Filer ladda ner