Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Att arbeta i Sandvikens kommun

Som medarbetare i vår kommun har du Sveriges viktigaste jobb! Hos oss är du viktig för andra och vi erbjuder meningsfulla jobb där du tillsammans med kollegor gör skillnad för dom vi finns till för. Då är det såklart viktigt för oss som arbetsgivare att du trivs på ditt arbete och att du känner att din arbetsinsats är värdefull för samhället. Grunden i detta är att vi alla strävar efter att göra varandra bättre och att vi drar nytta av varandras olikheter. En annan viktig del är att det finns balans mellan arbete och fritid och att du som anställd känner att du utvecklas.

En gravid kvinna som jobbar hemifrån

Ett hållbart arbetsliv

Vi arbetar tillsammans för ett långsiktigt och hållbart arbetsliv. Det innebär bland annat att du erbjuds ett helt gäng olika förmåner, såsom friskvårdsaktiviteter, hälsocoachning, flexibel arbetstid och ledarprogram. Plus alla de förmåner som följer med vårt kollektivavtal.

Hossam Abu Rweileh

Möt medarbetare

Hur är det egentligen att vara anställd i Sandvikens kommun? Här möter du några av våra medarbetare som gärna delar med sig av sin spännande vardag.


Bli en del av framtiden på Sandvikens kommun

Hos oss hittar du framtidsjobben och inom de närmaste åren är rekryteringsbehovet stort. Vi söker kontinuerligt alla typer av legitimerade pedagoger inom förskola och skola, kockar, enhetschefer, socionomer, personal inom vård och omsorg, medarbetare inom samhällsbyggnad och teknisk verksamhet. Vi erbjuder även en arbetsplats där vi har roligt och utvecklas. En arbetsplats där vi tillsammans gör varandra bättre. Låter detta som något för dig? Då är du välkommen att kolla in våra lediga tjänster. Kanske är det din superkraft vi söker efter just nu.