Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Kommunen som arbetsgivare

I Sandvikens kommun arbetar 3 500 superhjältar inom 240 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare. Som varje dag gör varandra bättre och Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i.

Varför arbeta hos Sandvikens kommun?

När du arbetar hos oss gör du samhället och Sandvikens kommun lite bättre, varje dag. Här ska alla känna sig hemma, trivas och få möjlighet att utvecklas och ha roligt tillsammans.

Förskolelärare kramar om ett barn

Vår vision som arbetsgivare

Vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, delaktighet och respekt och vi är övertygade om att olikheter berikar våra arbetsplatser. Tillsammans arbetar vi för ett långsiktigt, hälsosamt och hållbart arbetsliv.

Vi gör varandra bättre

Som anställd har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Och det bästa jobbet gör vi tillsammans, när vi strävar efter att göra varandra bättre. Genom att stötta, vara rädda om varandra, ha roligt och hitta nya lösningar tillsammans.

Ledarskap

Vi tror på ledare som är öppna och prestigefria inför mötet med människor och som vågar vara både personliga och tydliga i sitt ledarskap. Vi tror också att det är viktigt att du som ledare fått rätt stöd och erbjuder vårt ledarprogram till alla nya ledare.