Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Varför arbeta hos Sandvikens kommun

En del i vår vision är att göra varandra bättre. Oavsett om det handlar om att hålla en ensam människa i handen, få barn och ungas hjärtan att slå för lärande och kamratskap, skapa ett hållbart samhälle eller att sprida glädjen i att uppleva musik och kultur, så gör vi exakt det. Varje chef och medarbetare hos oss har minst en superkraft som gör samhället och Sandvikens kommun lite bättre, varje dag. Tillsammans formar vi vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens alla invånare.

En annan viktig del i vår vision är att alla ska känna sig hemma. Att Sandviken ska vara en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där det är enkelt att trivas. Här finns närheten till både storstad och natur och ett brett utbud av både idrott och kultur.

Vi tror också på öppenhet, delaktighet och respekt. Att alla ska ha samma möjligheter och ansvar. Det gäller såklart också för oss som arbetsgivare. Hos oss är det viktigt att du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt, att det är balans mellan arbete och fritid och att vi har roligt tillsammans. Det ger i sin tur en framgångsrik och utvecklande kommun.

Låter detta som något för dig? Vill du också vara med och göra Sandviken lite bättre, samtidigt som du utvecklas och har roligt tillsammans med andra? Varmt välkommen att kolla in våra lediga tjänster. Kanske är det din superkraft vi söker efter just nu.

.

Läs mer

Förskolelärare kramar om ett barn

Vår vision som arbetsgivare

Vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, delaktighet och respekt och vi är övertygade om att olikheter berikar våra arbetsplatser. Tillsammans arbetar vi för ett långsiktigt, hälsosamt och hållbart arbetsliv.

Vi gör varandra bättre

Som anställd på Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Och det bästa jobbet gör vi tillsammans, när vi strävar efter att göra varandra bättre. Genom att stötta, vara rädda om varandra, ha roligt och hitta nya lösningar tillsammans.

Ledarskapet

Vi tror på ledare som är öppna och prestigefria inför mötet med människor och som vågar vara både personliga och tydliga i sitt ledarskap. Vi tror också att det är viktigt att du som ledare fått rätt stöd och erbjuder vårt ledarprogram till alla nya ledare.