Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Sommarvikarie OmsorgsförvaltningenOmsorgsförvaltningen med cirka 1275 anställda omfattar verksamhetsområdena ordinärt boende, särskilt boende, HSL och korttidsvistelse samt LSS och socialpsykiatri. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom t ex ekonomer, HR, systemförvaltare och administrativt stöd. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. Vill Du bli en av oss? Sök sommarvikariat nu om Du vill arbeta inom vård och omsorg! Vi söker sommarvikarier till alla olika verksamheter, du kan lämna önskemål om att få arbeta inom hemtjänsten, på äldre- eller demensboende, inom gruppbostad/servicebostad som personlig assistent eller inom socialpsykiatrin.

Arbetsuppgifter

Undersköterska, vårdbiträde, omsorgsassistent - Du hjälper omsorgstagarna utifrån deras individuella behov genom hjälp med till exempel personlig omvårdnad, matlagning, hushållssysslor, handling och aktiviteter. Habiliterare - Du ger individuellt anpassat stöd till brukarna i deras dagliga livsföring. Du arbetar med individuellt anpassade arbetsmetoder och struktur, rutiner och planering för att stärka brukarna i vardagen. Personlig assistent - Du stödjer och hjälper brukaren utifrån individens grundläggande behov som till exempel personlig omvårdnad, kommunikation, fritidsaktiviteter, träning, utföra ett arbete, hushållsarbete och vara delaktig i samhället. Skötare - Inom socialpsykiatrin arbetar du med personer med psykiska funktionsnedsättningar utifrån ett brukarorienterat synsätt och ett pedagogiskt förhållningssätt, där du stödjer och coachar personer i vardagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget. Det är värdefullt för oss om du har vård- och omsorgsutbildning. Har du erfarenhet av äldre- och handikappomsorg är det meriterande. Det är viktigt att du kan förstå och uttrycka dig väl i det svenska språket. Du som söker bör ha fyllt 18 år. Är du yngre men studerar vård och omsorg är du välkommen med din ansökan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi tillämpar läs- och skrivförståelsetest. B-körkort är meriterande.

Om anställningen

Sommarjobb / Säsongsanställning, Heltid / deltid
, Tillträde enligt överenskommelse. All kontakt med dig som sökande sker via den mailadress du uppgett vid ansökan.

KontaktpersonerMaria Hägg
Planerare
026-24 04 07
E-post: maria.hagg@sandviken.se


Fackliga företrädarePetra Winberg
Kommunal
026-24 15 34
E-post: petra.winberg@sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2024-06-09 Referensnummer: 135-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se