Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Lediga tjänster

I Sandvikens kommun arbetar 3 500 superhjältar inom 240 olika yrken. Anställda som gör samhället lite bättre, varje dag. Tillsammans formar vi vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

Vill du också vara med och göra Sandviken lite bättre, samtidigt som du utvecklas och har roligt tillsammans med andra? I en kommun som har nära till både storstad och natur och ett brett utbud av såväl idrott som kultur? Då är du välkommen att kolla in våra lediga tjänster. Kanske är det din superkraft vi söker efter just nu.

Välkommen med din ansökan

Här publiceras våra lediga tjänster. Du kan göra urval för olika kategorier av tjänster. Klicka sedan på de tjänster som intresserar dig och läs mer. Du söker tjänsterna genom att i platsannonsen klicka på länken "Ansök nu".

När du klickar på "Ansök nu" i någon av annonserna får du göra en digital ansökan via rekryteringssystemet Visma Recruit. I Visma Recruit skapar du ett konto och fyller du i dina arbetslivserfarenheter, utbildningar som du har gått och andra uppgifter om dig själv.

Det finns också möjlighet att söka tjänst utan att skapa ett konto, då laddar du upp ditt CV och personliga brev som filer samt fyller i några övriga uppgifter.

Lediga jobb på Sandvikens kommun

Lediga jobb - Sandviken Energi AB

Område:
Lediga tjänster
Tjänst Ansök senast
Drifttekniker till VA-verksamhet på Sandviken Energi 2024-05-09

Lediga jobb - Sandvikenhus AB

Våra jobb hittar du också på

Facebook
Twitter
RSS-flöde

Följ oss på LinkedIn

Ni har Sveriges viktigaste jobb