Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Lärare Idrott och hälsa, Hedängskolan F-6I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Hedängskolan F-6 ligger i centrala Storvik och har nära till bad, idrottsanläggningar och skog. På skolan går ca 300 elever och vi är ca 30 pedagoger som arbetar här. Vi har hög andel behöriga pedagoger och är ett trivsamt gäng som trivs att arbeta tillsammans.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i i årskurserna 4-6. Du ansvarar för undervisning, måluppfyllelse och utveckling inom ämnet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Idrott och Hälsa. Vi söker dig som: - är anpassningsbar och kan se möjligheterna i förändringar. - är mål- och resultatfokuserad och styrs av dessa i ditt arbete. - har förmåga att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och skolledning. - är van att ta ansvar, arbeta på egen hand samt fatta beslut där situationen så kräver. - har god förmåga att förmedla kunskap, få eleverna intresserade och skapa engagemang. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2023-01-09

KontaktpersonerAnna Lindén Berglund
Biträdande rektor
0290-335 31
E-post: anna.linden.berglund@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21

Malin Björnson
Lärarnas Riksförbund
E-post: malin.bjornson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2022-12-05 Referensnummer: 883-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se