Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Förskollärare, MurgårdsskolanI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Parkbadet finns på promenadavstånd och som vi har tillgång till i undervisning. Murgårdsskolan är växande F-9 skola med ca 600 elever i åldrarna 6-16 år och med ca 100 medarbetare. Skolan ingår i ett av Sandvikens tre grundskoleområden, nämligen Centrala grundskoleområdet. Där ingår Västanbyns skola F-6, Årsunda kyrkskola F-6, Alsjöskolan F-3, Kungsgårdens skola F-5 samt Österfärnebo skola F-6. Skolområdet har en rektor samt 8 biträdande rektorer. Murgårdsskolan F-6 har två biträdande rektorer. Skolan är en interkulturell skola vilket vi är stolta över. Vi använder oss av dynamiken i att det finns många nationaliteter representerade. Elever som går på Murgårdsskolan får en förmåga att samarbeta och möta olikheter. Skolans vision är att Murgårdsskolan F-9 ska vara en plats där varje elev får förutsättningar att utvecklas till en individ som har goda kunskaper och förmågor. Eleverna tar ansvar, möter medmänniskor med respekt, mår bra och har framtidstro. Även i vår stora personalgrupp råder mångfald. Hos oss arbetar både män och kvinnor med olika erfarenheter och bakgrund. Det vi har gemensamt är ett prestigelöst och tillåtande arbetsklimat som vi månar om att behålla.

Arbetsuppgifter

Arbeta i förskoleklass på förmiddagarna på fritids eftermiddagar och fredagar.

Kvalifikationer

Låter denna tjänst intressant? Vi söker dig som känner igen dig i följande: - Du har både förskollärarexamen och lärarlegitimation för årskurs F-3. - Du är en tydlig ledare samt vuxen förebild för eleverna. - Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, vårdnadshavare och dina kollegor. - Du har god initiativförmåga och förmåga att utveckla din undervisning. - Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Meriterande är: Om du har erfarenhet av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Heltid
, Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till: 2023-06-15

KontaktpersonerHelén Norell Tagesson
Biträdande rektor
026-24 20 20
E-post: helen.norell.tagesson@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Lärarförbundet
026-24 16 21


Ansökan

Ansök senast: 2022-08-17 Referensnummer: 808-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se