Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Elevassistent, Årsunda skolaI Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Arbetsuppgifter

Årsunda skola är en liten skola med 130 elever. Den ligger väldigt fint beläget nära sjön. Hos oss arbetar behöriga och erfarna lärare/ pedagoger. Personalen är delade i tre olika arbetslag, för och fri, 1-3 samt 4-6. Vi har en trivsam arbetsmiljö och stabila arbetslag. Ditt arbete innebär att du ska vara ett stöd för enskild elev som har diagnosen ADHD under skoldagen - ett spännande och inspirerande arbete! Eleven behöver pedagogiskt och socialt stöd. Du ska samarbeta med föräldrar, fritidspersonal och lärare i arbetslaget för att utforma det stöd som eleven är i behov av för att kunna utvecklas mot målen. Du behöver arbeta med tydliggörande pedagogik på grupp- och individnivå. Du kommer få kontinuerlig handledning av specialpedagogen. Tjänsten är 70 %.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning eller annan lämplig utbildning med erfarenhet och kunskap av att arbeta med elever i behov av stöd. Ett flexibelt förhållningssätt och arbetssätt är av största vikt. Du är ansvarsfull, lugn, trygg och har ett tydligt förhållningssätt. Du är bra på att hitta möjligheter, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Du ska kunna ta egna initiativ, är engagerad både socialt och pedagogiskt. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Deltid, 70 %
Tillträde: 2022-08-22
Tidsbegränsad till: 2023-06-15

KontaktpersonerEvin Hajo
Biträdande rektor
026-24 14 78
E-post: evin.hajo@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareLena Broman
Kommunal
026-24 13 10


Ansökan

Ansök senast: 2022-08-07 Referensnummer: 815-22


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se