Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Enhetschef Kremlans äldreboendeSom ledare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Ditt ledarskap präglas av mod, tydlighet och nyfikenhet. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. Omsorgsförvaltningen med ca 1275 anställda omfattar fyra verksamhetsområden ordinärt boende, särskilt boende, LSS/Socialpsykiatri och HSL/Korttidsvistelse. Dessa delar innehåller både äldre- och handikappomsorg. Utöver detta finns stödfunktioner så som ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd. Inom Omsorgsförvaltningen finns en ledningsgrupp som har till ansvar att arbeta strategiskt och ta beslut om verksamhetens inriktning, arbeta med uppsatta mål och strukturer för verksamheten, uppföljning och utvärdering av mål, förändringsbehov, omvärldsbevakning mm. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - oreglerad arbetstid - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö, budget och kvalitetsarbete. Du hanterar både strategiska och operativa frågor inom din verksamhet i ett nära samarbete med övriga enhetschefer inom området. Du stärker och motiverar dina medarbetare i det dagliga arbetet. I tjänsten ansvarar du för Kremlans äldreboende våning 4-6 med 28 lägenheter och 29 medarbetare. Du kommer genom komplementärskap ha ett naturligt samarbete med de två enhetschefer som idag ansvarar för det andra äldreboendet samt demensboendet som finns inom Kremlan. Vi erbjuder dig möjligheten till ett mångsidigt och meningsfullt arbete med många spännande och roliga arbetsuppgifter som chef och ledare hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning som tex social omsorg, socionom, eller inom annat område som kan bedömas som relevant för tjänsten. Vi ser helst att du har erfarenhet av ledarskap att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi ser det som självklart att du är insatt i den lagstiftning som styr verksamheten. Vi söker dig som är trygg och stabil i dig själv och som är bra på att lyssna in andra. Du är bra på att planera och strukturera ditt eget arbete. Du har en positiv inställning genom att du ser möjligheter före hinder. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Heltid
, Tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten är ett vikariat på cirka 1 år.

KontaktpersonerCarina Sjöberg
Verksamhetschef särskilt boende
026- 24 14 21
E-post: carina.sjoberg@sandviken.se


Fackliga företrädarePetra Winberg
Kommunal
026-24 15 34
E-post: petra.winberg@sandviken.se

VISION
Sandvikenavdelningen
026-24 11 00
E-post: sandvikensavdelningen@fv.vision.se

Helena Törnström
Vårdförbundet
026-24 13 34
E-post: helena.tornstrom@sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2023-05-28 Referensnummer: 57-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se