Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Lärare, Jernvallsskolan F-3I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform . digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Jernvallskolan ligger i södra Sandviken, granne med Arena Jernvallen och Göransson Arena där skolan har sin idrottsverksamhet. Skolan ligger nära Storsjön och använder sig av den närheten i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Jernvallsskolan F-3 söker en lärare till åk 3, tjänsten är 100 % och tidsbegränsad fram till 2024-06-20. Du kommer att ingå i ett arbetslag med tre erfarna legitimerade lärare som du samarbetar med. Åk 3 består av fyra klasser med ca 20 elever i varje klass.

Kvalifikationer

Du har grundskollärarexamen och legitimation. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Du är positiv och ser möjligheter i stället för hinder. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då vi gör urval löpande.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, Heltid
Tillträde: 2023-08-14
Tidsbegränsad till: 2024-06-20

KontaktpersonerMats Axelsson
Biträdande rektor
026–24 57 51
E-post: mats.axelsson@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Sveriges Lärare
026-24 16 21

Malin Björnson
Sveriges Lärare
E-post: malin.bjornson@edu.sandviken.se


Ansökan

Ansök senast: 2023-06-15 Referensnummer: 755-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se