Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Riksidrottsgymnasiet i Sandviken söker en ny instruktörPå Sandvikens gymnasieskola gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete. Hos oss får du som medarbetare tillgång till: - egen arbetsdator - digital lärplattform - digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete - möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst) - friskvårdsbidrag - Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten. Bessemerskolan har ca 1050 elever fördelade på 12 program. Skolan är ett riksidrottsgymnasium inom orientering och två nationellt godkända idrottsutbildningar inom innebandy och bandy. Våra utbildningar är samlade i fina och ändamålsenliga lokaler och det finns ett stort och modernt skolbibliotek. Du har nära till bussar och promenadavstånd till centrum. Vi söker dig som vill arbeta på en skola som är mitt i ett spännande utvecklingsarbete, där undervisningen är i fokus.

Arbetsuppgifter

RIG Orientering i Sandviken söker till höstterminen 2023 en ny instruktör på 100 %. Vi har behov av dig som har intresse av att arbeta med ungdomar, ungdomar som vill satsa både på en elitkarriär inom orientering och som vill nå goda studieresultat. Du är också, tillsammans med övrig personal, en viktig person när det gäller elevernas sociala situation i Sandviken. Du kommer att arbeta med ämnet specialidrott som innebär både teori, praktik och möte med individen. Teamet består av en heltidsanställd instruktör samt två instruktörer på 50 %. Orienteringen samarbetar också med de andra idrottsinriktningarna som finns på Bessemerskolan (Bandy NIU och Innebandy NIU).

Kvalifikationer

Du som söker tror vi har goda erfarenheter av att leda orienteringsträning på elitnivå för ungdomar och juniorer, eller annan spetskompetens inom fysisk eller mental träning. Du har lätt för att samarbeta, är öppen och kreativ samt engagerad i det du gör. Har du en tränarutbildning är detta att föredra, men annan utbildning kan tas i beaktande. Lärarlegitimation ses som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet och din erfarenhet. Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: 2023-08-14, eller enligt överenskommelse

KontaktpersonerDaniel Lind
Biträdande rektor
026-24 13 76
E-post: daniel.lind@edu.sandviken.se


Fackliga företrädareAnette Almström Kovacic
Sveriges Lärare
070-912 08 49
E-post: anette.almstrom-kovacic@edu.sandviken.se

Malin Björnson
Sveriges Lärare
072-880 58 18


Ansökan

Ansök senast: 2023-04-16 Referensnummer: 724-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se