Startsidan för Sandvikens kommuns webbplats

Habiliterare till FlygelnOmsorgsförvaltningen med cirka 1275 anställda omfattar fyra verksamhetsområden. Dessa är ordinärt boende, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri samt HSL och korttidsboenden. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom ekonomer, HR, systemförvaltare, utredare m fl. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg ska bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner - semesterväxling - friskvårdsbidrag - hälsofrämjande aktiviteter - extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år - personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

De personer som bor i en bostad med särskild service (servicebostad/gruppbostad) har beslut enligt Lagen om stöd och service (LSS-lagen) och har någon form av funktionsnedsättning som omfattas av lagens tre personkretsar. Behovet av stöd och hjälp varierar, allt från ett telefonsamtal till flera besök om dagen/natten. Ditt huvuduppdrag är att utifrån ett habiliterande arbetssätt motivera och stödja personerna i sin vardag samt individuellt anpassa insatserna så att de så självständigt som möjligt sköter sitt hem och sin personliga omvårdnad. Vi stödjer även den enskilde i sociala sammanhang och se till att de blir delaktiga i samhällslivet. Vi arbetar aktivt både med kontaktansvaret och genomförandeplanen. För att tydliggöra för den enskilde kan även bilder, scheman och sociala berättelser användas för att beskriva vad som ska göras. I arbetet ingår att du både kan arbeta självständigt och att i samverkan med andra planera, genomföra, utvärdera samt utveckla personen och verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tillsvidareanställd inom Omsorgsförvaltningen i Sandvikens kommun och har genomgått omvårdnadsprogrammet eller har annan likvärdig utbildning samt har B-körkort. Du har god datorvana och är duktig på dokumentation. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med målgruppen och ha ett habiliterande förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Om anställningen

Tillsvidareanställning, Heltid
, Tillträde enligt överenskommelse.

KontaktpersonerMaria Bodin
Enhetschef LSS Teamet
026-24 13 26
070-6623082
E-post: maria.bodin@sandviken.se


Fackliga företrädareAnna Kaunitz
Arbetsplatsombud
026-24 10 44


Ansökan

Ansök senast: 2023-04-02 Referensnummer: 40-23


Övrig information

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser. Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se