Morgonsoffan på Sandbacka Park

Välkommen till Morgonsoffa!

Med Morgonsoffa vill vi skapa en arena som stärker företag och företagsamma personer i Sandvikens kommun. I höst är Morgonsoffan tillbaka, live på Sandbacka Science Park, vi ses 26 augusti!

 

Det finns 42 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 25 augusti klockan 16.00.
Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Vidare information
Vidare information

 

Så här kan det gå till på Morgonsoffa

Här har du som företagare möjlighet till inspiration, få nyheter om vad som händer i Sandviken med omnejd. Träffa andra företagare och chansen att knyta nya viktiga affärskontakter.

Arrangörer är Näringslivskontoret i Sandviken, Företagarna i Sandviken och Sandbacka Science Park .

Morgonsoffan startar kl. 7:30 med kaffe/smörgås och mingel. Mellan kl. 8:00 – 9:00 är det intervjuer med gäster (2-3 st), intervjuer med intressanta personer från regionen,  reklaminslag, nyheter samt sport och utlottningar av vinster. Allt ryms inom en effektiv timme.

Moderator är Julia Rosqvist som har stor erfarenhet som konferencier och moderator. Men även håller föreläsningar, utbildningar, företagsfrukostar/morgonsoffor, inspirerar och håller events. Julias värdeord är Kunskap – Möten – Relationer. Morgonsoffan genomförs idag på ca 20 orter i landet. Läs mer på morgonsoffor.se

Anmälan gör enklast via anmälningsknappen ovan. När du kommer till Morgonsoffa- eventet, registrera dig i huvudreceptionen.

Gästparkeringar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. runt Sandbacka Science Park är under torsdag förmiddag fria, ingen registrering behövs.

Kontaktpersoner

Jan Fagerström, Näringslivsutvecklare, Näringslivskontoret, Sandvikens Kommun
070-979 04 79, jan.fagerstrom@sandviken.se

Samarbetspartners