Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Sandviken Pure Power

Klimatförändringarna är en av våra största utmaningar. För att lyckas lösa den måste vi alla hjälpas åt. I Sandviken samarbetar näringslivet, forskningsvärlden och den offentliga sektorn för att skapa hållbara alternativ både för persontrafik och tunga transporter.

Samverkan, innovationskraft och starka visioner

Tack vare ett unikt samarbete mellan Sandvikens kommun, Sandvik och AGA Gas öppnar vi Sveriges första vätgastankstationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Sandviken. Här ser vi fram emot att välkomna privatpersoner, bussar och lastbilar inom en snar framtid. 

Ett annat spännande samarbete mellan näringsliv, offentlig sektor och akademi var teststräckan för elväglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster strax utanför Sandviken.  

Du kan självklart ladda din elbil på många platser hos oss i Sandviken. Tillsammans med Sandviken Energi bygger vi upp nya laddningsstationer i kommunen. 

Genom samverkan, innovationskraft och en stark vision om en hållbar utveckling skapar vi morgondagens transportlösningar, tillsammans. Funderar du på en elbil, vätgasbil, eller vill veta mer om vad vi gör för att skapa fossilfri fordonstrafik i Sandviken? Kontakta oss på kommun@sandviken.se så berättar vi mer.

Sidan uppdaterad: 2020-08-11
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se