Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Webb-TV från kommunfullmäktige

Från och med den 20 februari 2006 direktsänds kommunfullmäktiges sammanträden via www.sandviken.se. Filmerna finns sedan tillgängliga för besökare på denna sida.

Program

För att kunna titta på sändningarna måste du antingen ha ett plugin från Microsoft som heter Silverlight, eller Windows Media Player version 9 eller senare installerat på din dator. Om din webbläsare inte har Silverlight installerat kommer du att erbjudas möjlighet att ladda ned och installera detta när du klickar på länken till en av sändningarna. Saknar du Windows Media Player eller har en äldre version och inte vill installera Silverlight, kan du ladda ned Windows Media Player via länken nedan.
Ladda ner Windows Media Playerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur går sändningen till?

Mötet filmas med en digital videokamera och ljudet mixas av Radio Sandviken samtidigt som det direktsänds till Radio Sandviken. Under mötet skickas filmen till en dator. En särskild server som har stor kapacitet för lagring tar emot filmen och gör den tillgänglig för besökare.

Om du har en snabb uppkoppling ska du kunna se sändningen nästan direkt och med bra bildkvalitet. Använder du ett modem tar det längre tid och du kanske bara kan höra ljudet från sändningen.

Direktsändning

Se aktuella direktsändningarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Se tidigare sammanträden

Sidan uppdaterad: 2018-11-28
Rapportera fel på sidan: medborgarservice@sandviken.se