Translate

Telefon
Medborgarservice: 026-24 00 00

Besöksadress
Stadshuset: Odengatan 37, Sandviken

Postadress
Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

E-post
medborgarservice@sandviken.se

Öppettider
Vardagar 08.00-17.00

Denna information gäller för Hofors, Ockelbo och Sandvikens kommun.

Denna information gäller för Hofors, Ockelbo och Sandvikens kommun.

Miljörapporter

Alla som bedriver en tillståndspliktig miljöfarlig verksamhet ska lämna en miljörapport senast den 31 mars, året efter det som skall rapporteras.

Rapporten skall lämnas via Svenska Miljörapporterings Portalen, SMPlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Syftet med miljörapporten är att redovisa hur verksamheten tillgodosett villkor i tillstånd och förelägganden samt miljöbalkens övriga krav.

Mer information

Årsrapporter

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning har förelagt en del verksamheter att lämna årsrapport, oftast skall de lämnas senast 28 februari året efter det år som rapporteras.

Årsrapporten är enklare än miljörapporten och skall ge en beskrivning av verksamheten och dess miljöeffekter. Rapporten ska vara underskriven och sändas med post till samhällsbyggnadsförvaltningen (om man inte kommit överens om annat rapportsätt).

Blanketterna och informationen nedan är avsedd som hjälp för de som skall lämna årsrapport. Kontakta handläggare på förvaltningens miljögrupp om ni har frågor .

Blanketter för årsrapport

Kontaktinformation

Har du frågor är du välkommen att kontakta Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning som du når via Medborgarservice 026-24 00 00 eller e-post vgs@sandviken.se

Hittade du informationen du sökte?

Sidan uppdaterad: 2018-09-19
Rapportera fel på sidan: webbredaktionen@sandviken.se

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning - Tillsammans skapar vi framtidens samhälle i Hofors, Ockelbo och Sandviken.